Industrie

Barneveld Verpakkingen is reeds 60 jaar een begrip als het gaat om verpakkingsoplossingen voor de industrie in Nederland. Van grote werkplaatsen tot webshops, magazijnen tot winkels.

Als verpakkingen specialist snappen wij heel goed dat u uw producten veilig, duurzaam en stevig wilt verpakken. Het is ten slotte belangrijk dat uw producten heelhuids bij de klant aankomen. Of het nu gaat om inpakken, opvullen, afdekken, dichtapen, sealen, snoeren, isoleren, of bedekken, wij hebben effectieve producten voor de juist oplossing.

Professionele Verpakkingen voor de Nederlandse industrie

Kies uit onze submenu’s om uw juiste verpakkingsproduct eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Kies uit: beschermingsmateriaal, dozen, zakken HDPE-LDPE, palletoplossingen, tape, verzendverpakkingen, vulmateriaal en industriële dispensers en apparaten.

U kunt uw bestelling ophalen in een van onze vestigingen, of laat eenvoudigweg uw bestelling door ons bezorgen. Met meer dan 60 jaar ervaring is Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier van verpakkingen in Nederland.

×