Inloggen
Winkelmandje

Samen naar een optimale hygiëne

Samen naar een optimale hygiëne
Geplaatst op 25-4-2022 door Webshop

Het Vikan-assortiment omvat hygiënische reinigingsproducten met kleurcodering, professionele microvezelmoppen en -doekjes en een speciaal reinigingsassortiment voor voertuigen. De schoonmaakproducten van Vikan worden voornamelijk gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, detailhandel en horeca, door schoonmaakprofessionals in kantoren, hotels, scholen, ziekenhuizen, voor het reinigen van voertuigen en meer.

Om ervoor te zorgen dat u elke schoonmaakuitdaging met succes kunt aanpakken, werken we nauw samen met Vikan. Door middel van een breed scala aan producttrainingen, kenniscursussen en andere diensten kunnen wij u het beste advies en informatie geven over de juiste schoonmaakproducten en het gebruik en onderhoud ervan.

De nummer 1 voor de voedingsindustrie

Vikan is wereldleider op het gebied van schoonmaakartikelen die u helpen een optimale hygiëne op de werkplek te bereiken. Vikan schoonmaakgerei zijn ontworpen met één gedachte: ze moeten werken. Alle producten zijn daarom functioneel en gebruiksvriendelijk en voldoen aan de geldende regelgeving.

Vikan vond de kleurcodering uit in het begin van de jaren negentig. Kleurcodering is nu een industriestandaard en een GFSI-vereiste. Gebruik kleurgecodeerde Vikan-reinigingsproducten om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren en het bewustzijn van werknemers te vergroten. Bovendien kun je veel geld besparen! Naast borstels, emmers, schrapers en andere reinigingsmiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie biedt Vikan ook oplossingen voor het reinigen van kantoren, supermarkten, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, maar ook producten specifiek voor de transportindustrie.


Kleurcodering voor meer voedselveiligheid

Kleurcodering kan worden gebruikt om de voedselveiligheid te garanderen door gereedschap met kleuren af te zonderen voor gebruik bij specifieke gevaren, in specifieke processen en in verschillende zones in uw winkel.

Door deze scheiding wordt het risico op kruisbesmetting door micro-organismen, voedselresten, allergenen, chemicaliën en vreemde voorwerpen tot een minimum beperkt.

Verschillende sectoren

Een schone winkel is een veiligere winkel. Vikan kan u helpen bij het beschermen
van uw klanten en medewerkers met superieure hygiëne en voedselveiligheid.

Vikan heeft voor verschillende sectoren afgebakende assortimenten samengesteld. Hieronder een aantal van die sectoren.

Vis (blauwe zone)

Het belang van hygiëne in de visbereidingsruimte is groot.
Een natte omgeving als deze kan gemakkelijk gevaarlijk worden voor werknemers en klanten als niet de juiste uitrusting wordt gebruikt.

De opslag van schoonmaakgereedschap is van essentieel belang in deze ruimte, die vaak het meest zichtbaar en open is voor de klanten.

Bekijk hier de product suggesties.

 

Bakkerij (groene zone)

De bakkerij vereist veel specifieke reinigings- en voedselverwerkingsgereedschappen.
Bij het bakken werkt u in een gecombineerde natte en droge werkruimte en de juiste reinigingsgereedschappen vergemakkelijken uw werk.
Bovendien moeten allergenen altijd onder controle zijn. Het grote Vikan-assortiment helpt u daarbij.

Bekijk hier de product suggesties.

 

Ready to go (witte zone)

Kant-en-klare levensmiddelen vormen het grootste risico voor de consument.
Bereidingsruimten moeten tussen de productwissels door doeltreffend worden schoongemaakt met hulpmiddelen die de juiste kleur hebben.
Geen enkel afval- of gebied - hoe moeilijk het ook te reinigen is - mag over het hoofd gezien worden, gezien het risico voor de volksgezondheid.

Bekijk hier de product suggesties.

 

Slagerij (gele zone)

Kleurcodering en hygiënisch ontworpen reinigingsgereedschappen zijn essentieel in een natte omgeving zoals de slagerijafdeling.
Vlees snij- en verwerkingsapparatuur kan zeer moeilijk te reinigen zijn na gebruik zonder de juiste hulpmiddelen.
Het is van essentieel belang dat het gebruikte gereedschap geschikt is voor het beoogde doel om kruisbesmetting tussen verschillende toepassingen te voorkomen.

Bekijk hier de product suggesties.

 

Restaurant (oranje zone)

Veel mensen maken de hele dag door gebruik van winkelrestaurants.
Regelmatige reiniging en desinfectie van de ruimte is essentieel om de veiligheid en het vertrouwen van uw klanten en personeel te garanderen.
Het regelmatig schoonmaken van alle oppervlakken zoals tafels, stoelen, toonbanken en vloeren moet daarom een prioriteit zijn.

Bekijk hier de product suggesties.

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie over onze Vikan producten, of wilt u deze bestellen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Barneveld Verpakkingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen