Maatwerk Bedrukte Vlagprikkers

Maatwerk Bedrukte Vlagprikkers

bedrukte-vlagprikker-cocktailprikker-kaasprikker-maatwerk-groothandel-verpakkingen-barneveld-verpakkingen

 

Laat vlagprikkers bedrukken en maak je feestje compleet!

Laat vlagprikkers, cocktailprikkers of kaasprikkers bedrukken en je hapjes smaken nog lekkerder. Terwijl jouw gasten smullen van het hapje, zien ze jouw vlagprikker met logo of tekst. Dit is een uitstekende methode om reclame te maken op feestjes en evenementen.

 

 

 Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

 Te bestellen met eigen opdruk of standaard

 Minimumafname: 5000 stuks (kleine oplages op aanvraag mogelijk)

 Formaat: 25 x 40 mm.


Promotiemateriaal: uw logo op onze Vlagprikkers

Deelt u hapjes uit tijdens uw evenement, open dag, cocktailparty, buffet of beurs? Zorg ervoor dat iedereen weet wat ze eten door gebruik te maken van beschrijfbare Cocktailprikkers. Laat uw logo, boodschap of ander design in full colour bedrukken op de prikkers en ervaar hoe effectief de prikkertjes zijn als promotiemiddel! Of het nu gaat om een blokje kaas, een plakje worst of schaal vol gezonde snacks, wat u ook serveert, met een cocktailprikker van Barneveld Verpakkingen ziet het er altijd feestelijker uit.

Als het gaat om speciale evenementen, is presentatie alles, en het zijn de kleinste details die er het meest toe doen. Bij Barnveld Verpakkingen maken we het u gemakkelijk om klasse toe te voegen aan elk feest en evenement, van bruiloften tot beurs, van gala's tot bedrijfsfeest, met onze decoratieve Cocktailprikkers is ieder event automatisch een feestje!

 

Cocktailprikkers zijn het ideale, betaalbare Promotiemateriaal

Omdat vlagprikkers zeer betaalbaar zijn, is het een ideaal product om in grote hoeveelheden te bestellen. Op deze manier kunt u eenvoudig een voorraad aanleggen en de feestelijke prikkers tevoorschijn halen op het moment dat er weer iets te vieren is! Uiteraard zijn de overgebleven Cocktailprikkers nooit weggegooid (geld). Gebruik ze op creatieve manier om klanten te overtuigen van uw service, serveer ze bij hapjes in uw showroom of maakt uw etalage nog net iets feestelijker. De mogelijkheid zijn eindeloos…wat een feest!


Ook kunt u bij ons terecht voor de standaard vlagprikkers

Cocktailprikkers zijn een onmisbaar accessoire voor de eindpresentatie van elke oer-Hollands borrelhapje. Kies eenvoudig een van onze producten uit de online selectie, of ga die extra mijl met onze maatwerk cocktailprikkers en steel de show op ieder evenement!


 

Bestel gemakkelijk en snel online of via de Barneveld Verpakkingen App

Met slechts één klik kunt u eenvoudig exact hetzelfde type en ontwerp vlagprikker nabestellen in onze Barneveld Verpakkingen App. Op deze manier bespaart u tijd en moeite. Wij denken graag met uw mee!

 

 

 

"Er zijn veel mogelijkheden om onze cocktailprikkers te gebruiken om een heerlijke ervaring te creëren voor uw klanten of gasten. Dus of u nu hapjes, haring, desserts, fruitschalen, sushi of andere snacks serveert, wij hebben alle gekkigheid op een stokje voor u!"


×