Maatwerk Bedrukte Vouwbox

Maatwerk Bedrukte Vouwbox

bedrukte-vouwbox-maatwerk-groothandel-verpakkingen-barneveld-verpakkingen

 Ideaal voor gebak of andere voedingsproducten 

Vouwboxen zijn ideaal om gebak en andere voedingsproducten
aan uw klanten te leveren. De dozen zijn geschikt voor diverse
producten. U kunt ze laten bedrukken met het ontwerp zoals u
dat wilt. De vouwboxen van Barneveld Verpakkingen hebben
een praktisch handvat en een hoogwaardige afwerking.bedrukte-papieren-tassen-inpakzakken-barneveld-verpakkingen
 

 

 

 

 

Vouwbare dozen bij Barneveld Verpakkingen

Vouwbare dozen die gemaakt zijn om in direct contact te staan met voedsel, en tevens bescherming bieden aan het product. Onze vouwboxen komen met een groot aantal bedrukkingsmogelijkheden. Onze maatwerk vouwbox wordt geleverd met een handvat, waardoor deze gemakkelijk te dragen is en de vouwdozen zijn ook super gemakkelijk in elkaar te zetten. De maatwerk vouwbox kan altijd worden aangepast aan uw productbehoeften. U ontwikkelt de vouwbare dozen in samenwerking met ons team, vertel ons de details en uw wensen...en wij maken er een geweldig product van!

 

Gepersonaliseerde vouwboxen

De Barneveld Verpakkingen vouwbox verpakking is uw go-to oplossing om uw producten op een stijlvolle manier af te leveren. Waarom? Onze vouwbare dozen zijn volledig aanpasbaar! Het ontwerp is volledig van u en wij helpen u met de beste oplossingen te kiezen. Uw bedrukking kan volledig in het zwart zijn voor een premium uitstraling, of zelfs bedekt met vele felle kleuren om een jeugdige uitstraling te creëren. We kunnen een patroon drukken dat gebaseerd is op het logo van uw merk, of we kunnen de drukruimte gebruiken om uw klanten meer informatie over het product te geven. Wij bieden ook een set afwerkingen om uw vouwbox nog specialer te maken: reliëf, blinddruk, UV-lak, warmdruk, foliedrukken (mat & glanzend) een van de meest populaire. Vergeet niet dat vouwbare dozen met opdruk als reclamemedium kunnen dienen. Elk aspect dat u aanbiedt, is een kans om uw merk te promoten - en de verpakking helpt om de boodschap uit te dragen.


Vouwbare dozen voor kleine bedrijven

Als u werkzaam bent in de horeca of als cateraar voor grotere evenementen, weet u hoe belangrijk verpakkingen zijn voor uw bedrijf. Moeiteloos werken aan de juiste ingrediënten is één ding, maar uw producten veilig vervoeren is iets anders. Ze moeten allebei van topkwaliteit zijn. Hier komen de vouwbare dozen op maat tot hun recht.


Bestel gemakkelijk en snel online of via de Barneveld Verpakkingen App

Met slechts één klik kunt u eenvoudig exact hetzelfde type en ontwerp vouwbox nabestellen in onze Barneveld Verpakkingen App. Op deze manier bespaart u tijd en kunt u uw productie nauwkeuriger plannen. Wij denken graag met uw mee!

 

 

 

Toch liever een meer simpele oplossing

Opzoek naar verpakkingen om uw voedsel in te verpakken maar geen bedrukte vouwbare doos nodig? Bekijk dan hier ons assortiment boxen/dozen en bestel gemakkelijk en snel online via onze webshop.


×